Om meg

Digital Markedsrådgiver, Filantrop, Samfunnskritiker og Sports- og treningsentusiast.

25 år gammel mann fra Harstad. Har bachelor i  innovasjon og forrentningsutvikling, med en spesialisering innenfor omdømme og opinionspåvirkling fra Høyskolen Kristiania, fakultet for Ledelse.

Er tidligere leder for Studentunionen ved Høyskolen Kristiania og har jobbet for studenters rettigheter utover dette. Jobber i dag som Digital markedsrådgiver, eller Medierådgiver for Idium. Er evig Manchester Unitedfan, men er motstander av grafiske tolkninger av logoer og deretter bruke dem som bakgrunnsbilde på facebook. Bruker vel mer en gjennomsnittlig tid på SATS og trives med det.

Lider av kronisk «snakk-før-du-tenker-syndrom» noe som gjerne vil gjenspeile seg i innleggene mine. Likevel tror jeg gjerne at jeg er en av dem som gjerne sier hva ingen andre tørr å si. Mulig noe naivt, men alikevel helt ærlig. Ingen sammenheng mellom selvtillitt og selvinnsikt og er selvutnevnt mester i alt jeg uttaler meg om.

NB! Kommer ikke til å skrive om hva jeg har på meg, hva jeg har spist, hva jeg har trent, hvordan det gikk med en fotballkamp eller lignende. Ferdi, takk for meg!

 

 

Annonser

1 Comment

  1. Markos
    13. oktober 2015 @ 00:43

    Vi driver några prisjämförelse sajter inom ekonomi som tillexempel https://kreditkortlistan.se och skulle vara intresserade av att få en länk på er hemsida till våran. Vad skulle vi kunna hitta på?

    Reply

Leave a Reply

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.